بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و حبیبنا أبیالقاسم المصطفی محمد و علی أهل بیته الائمه الهداة المهدیین لاسیما بقیة الله المنتظَر حجة ابن الحسن العسکری عجل الله تعالی فرجه الشریف
عرض سلام و احترام دارم خدمت تمام عزیزانی که مشاهده میفرمایید و مستمعید برنامهی چهارده معصوم را که از سنتهای ارزشمند فقید سعید مرحوم حاج ابراهیم یقطین رحمة الله علیه که ایشان مقید بود در 14 روز پایانی سال شمسی تبرکا به نام ذوات مقدسهی 14 معصوم، بنام معصومی مجلس برگزار میکرد و پایان سال با نام امام زمان جلسه به پایان میرسید و شروع اولین جلسه با نام نامی رسول خدا، اولین معصوم و پیامبر خاتم است. خدا رحمت کند ایشان و اهلبیت محترمهی ایشان و عزیزانی که از این خانوادهی محترم به لقای الهی پیوستند، صبیهی محترمهی ایشان و مرحوم حاج مسعود آقای یقطین، و خدا بر توفیقات و تاییدات بزرگوارمان حاج آقای منصور یقطین که ادامه دهندهی سنت حسنهی پدر هستند و در این شرایطی که وضعیت موجود و سختیهایی که هست، ایشان این برنامه را بصورت مجازی تعقیب و دنبال میکنند.
روز اول برنامه و مجلس، سخنی را از رسول خدا محضر شما عزیزان تقدیم کنم که پیامبر اکرم میفرماید دوستی نسبت به من و محبت به من و محبت نسبت به خانواده و اهلبیت من در هفت جا به کمک شما میآید و نفع به شما میرساند و مدد میرساند شما را. «حبی و حب اهلُبیتی نافعٌ فی سبعة مواطن»[1] این هفت موردی که پیامبر نام میبرند: «أحوالهنَّ عظیمة»[2] در هفتجای ترسناک و بسیار خطرناک، این دوستی نسبت به منِ پیامبر و نسبت به اهلبیتم شم را مدد میکند. شکر کنیم خداوند را که این محبت اهلبیت در وجود ما و نهاد ما قرار گرفته است. یکی از آن هفت مورد که آن هفت مورد را ماها که هنوز در قید حیاتیم و با این صحنهها و مواقف روبرو نشدیم، یکی هنگام مردن «عند الوفاة»[3] دوم هنگامی که ما را در قبر میگذارند، سوم «عند النشور»[4] زمانی که انسانها سر از خاک بلند میکنند و وارد محشر میشوند، چهارم «عند الکتاب»[5] زمانی که نامههای اعمالمان را به ما عرضه میکنند، کارنامهی یک عمر زندگی را در قیامت بدست ما میسپارند. پنجم پیامبر میفرمایند «عند الحساب»[6] در دیوان محاسبات الهی، جایی که رسیدگی میکنند به اعمال ما، و شششم «عند المیزان»[7] جایی که میخواهند نظر بدهند و حسابرسیها را نظر قطعی بدهند که سرنوشت فرد چه خواهد شد، بهشتی است یا دوزخی! اینها مواقف بسیار سختی است که پیغمبر میفرماید همه پیش رو دارند، و هفتم «عند الصراط»[8] هنگام عبور از پل صراط، کسانی که خاندان اهلبیت را دوست میدارند در این هفت مورد، محبت اهلبیت کمکشان میکند.
من در این وقت پایانی عرض کنم که پیامبر به امیرالمومنین فرمود یا علی اگر کسی شما را با زبانش تنها دوست بدارد یک سوم ایمان او کامل است «مَن احبک بلسانه فقد کَمُلَ ثلثَ الایمان» اگر کسی شما را با زبان و قلبش دوست بدارد، دو سوم ایمان او کامل است، هم در گفتار و هم در درونش. و یا علی اگر کسی شما را در زبانش و قلبش و رفتارش دوست بدارد حقیقت ایمان در او کامل است. این روایتی هم که رسول الله میفرماید دوستی من و خاندان من در این هفت مورد شما را کمک میکند، یقینا باید محبت کامل داشته باشد. ما در سخن گفتنهایمان و در درونمان و در رفتارمان، در معاشرتمان، رفت و آمدهایمان، جلساتمان، محل کارمان، خلوتمان، جلوتمان، نشان بدهیم که ما اهلبیت را دوست میداریم و عملکردهای ما برگرفته از عشق و محبت به آنها باشد.
انشاءالله که این محبتی که نتیجهی پاکی پدران و مادران ما هم هست، خداوند رفتگان ما مشمول رحمت الهی و در این محبت بر اهلبیت ما را ثابت قدم بدارد، توفیقات همهی عزیزان را از خداوند مهربان خواستارم، و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
[1] الخصال ج2 ص360
[2] الخصال ج2 ص360
[3] الخصال ج2 ص360
[4] الخصال ج2 ص360
[5] الخصال ج2 ص360
[6] الخصال ج2 ص360
[7] الخصال ج2 ص360
[8] الخصال ج2 ص360