photo 2020 12 22 22 40 51

استاد حاج شیخ علیرضا حدائق دوم دی‌ماه 99 در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز، با اشاره به ایمان و عمل صالح به عنوان یکی از عوامل آرامش در قرآن گفت: ایمان به خدا موجب خوشبختی انسان‌ها است. امروزه شاهدیم بسیاری از افراد آسایش و رفاه دارند، اما آرامش ندارند و بر عکس بعضی افراد حتی در اوج بیماری، آرامش دارند. لذا اگر امروز دغدغه‌های دنیوی فراوانی داریم، به دلیل آن است كه دین نداریم و آرامش در پرتوی بندگی خدا به دست می آید نه پول و ثروت.
مسئول حوزه علمیه منصوریه با اشاره به تقارن این روزها با ولادت حضرت زینب (س) به سخن آن حضرت پس از واقعه عاشورا اشاره کرد که فرمودند: ما رأیت الا جمیلا و افزود: پیروزی از آن كسانی است كه خداوند از آن‌ها راضی است و هر اتفاقی كه خدا از آن راضی باشد، زیباست.
ایشان در ادامه به شکایت های حضرت زینب (س) اشاره کرد و افزود: ‌ حضرت زینب(س) بعد از واقعه عاشورا هیچ‌گاه به دلیل اسارت و شهادت نزدیكانش، لب به شكایت نگشود اما در دو جا اعتراض كرد، یكی زمانی در مجلس ابن زیاد و دیگری یزید و هر دو مورد هم درباره حجاب بود كه چرا ایشان و سایر بانوان بنی‌هاشم را با این وضع در مقابل نامحرمان قرار داده‌اند، اما زنان خود را پشت پرده نگه داشتند و این‌ها برای بانوان ما امروز درس است.
مدیر عامل بنیاد و موسسه فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان فارس در ادامه به فرا رسیدن ایام سالگرد شهادت سردار سلیمانی اشاره كرد و گفت: انصافاً یكی از امتیازات این سردار شهید، اخلاص، ایمان و اعتقاد بوده است. کار وقتی برای خدا باشد، خداوند آن را بزرگ می‌کند و سردار سلیمانی در گمنامی وارد جبهه شده و خالصانه كار كرد و اگر كسی خالصانه برای خدا كار كند، خدا كار او را به ثمر می‌رساند.
ایشان شهادت را بهترین خیر در زندگی برای هر انسانی عنوان کرد و افزود: حق شخصیتی مانند سردار سلیمانی چیزی جز شهادت نبود و ایشان نیز مزد خود را به خوبی از خداوند گرفت.
ایشان با تاکید بر مساله میزان الاعمال در روز قیامت یادآور شد: بنا به فرموده امام راحل (ره) خداوند در روز قیامت، معیار هر كسی را شخصی مانند خودش در جامعه قرار می‌دهد؛ یعنی امروز خداوند در جامعه مسئولان را تراز و میزان می‌كند و میزان اعمال یكی مانند من را طلبه قرار می‌دهد و میزان اعمال یك خبرنگار را خبرنگار دیگری، لذا سردار سلیمانی هم میزانی برای مسئولان و فرماندهان ما است.
مسئول حوزه علمیه مولی الموحدین (ع) شیراز گفت: در جنگ فرماندهان ما همیشه به نیروها می‌گفتند بیایید یعنی خودشان در متن بودند و دیگران را دعوت می‌كردند و این‌گونه نبود كه بگوید بروید و چنین فرمانده و مدیری موفق نخواهد شد، لذا این درسی است كه مدیران ما هم باید به آن توجه داشته باشند كه خودشان باید در متن كار باشند.
ایشان آرامش مثال‌زدنی سردار سلیمانی را در جبهه‌های نبرد با داعش حاصل ایمان دانست و گفت:‌ سردار سلیمانی وسط جبهه نماز اول وقت خود را ترك نكرد و شهادت چنین شخصیتی هم تحول بود و بدون اغراق بی‌نظیرترین تشییع جنازه تاریخ برای سردار دل‌ها رقم خورد به‌طوری كه در شهرهای مختلف عراق و ایران ده‌ها میلیون نفر برای استقبال از پیكر این شهید بزرگوار حضور یافتند.
استاد حدائق در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به در پیش بودن سالروز حماسه ۹ دی این حماسه را یكی از مهم‌ترین روزهایی دانست كه توسط مردم در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شد؛ به‌طوری كه كارشناسان، آن را انقلاب سوم می دانند.
ایشان با بیان اینكه مردم در ۹ دی تمام از انقلاب و ارزش‌های آن حمایت كردند و با این كار مسئولیت مسئولان سنگین‌تر شد، گفت: مسلماً هر كسی به سهم و وسع خویش باید برای از نظام اسلامی و ارزش‌های آن دفاع كند.
مسئول حوزه علمیه منصوریه شیراز در ادامه به تشریح فعالیت‌های قرارگاه عمار این حوزه در ایام شیوع كرونا پرداخت و گفت: این قرارگاه از سال ۹۳ به‌منظور خدمت به قشر محروم جامعه تشكیل شد و طی این سال‌ها اقدامات بسیار خوبی هم در مباحث فرهنگی و هم كمك به نیازمندان توسط این قرارگاه انجام شده است.
بخشی از فعالیت ها بدین شرح است: شناسایی خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده از شرایط كرونا، تهیه و بسته بندی و توزیع ۱۱ هزار بسته معیشتی طی ۷ مرحله میان نیازمندان، طبخ و توزیع ۲۰ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان شیراز و مناطق محروم، توزیع ۵ هزار اقلام بهداشتی میان اقشار آسیب‌پذیر، توزیع ۵۰۰ بسته آموزشی و لوازم‌التحریر، پرداخت كمك هزینه نقدی به مبلغ ۵۸۰ میلیون تومان به خانواده‌های آسیب‌دیده از كرونا، تشكیل ۱۵ گروه جهادی طلاب برای ضدعفونی معابر، منازل، مساجد و حسینیه‌ها، تهیه ۴ سری جهیزیه ویژه زوج‌های بی‌بضاعت، تهیه ۴ سری سیسمونی جهت فرزندان متولد در این ایام، توزیع ۶۰ هزار عدد نان میان نیازمندان، تهیه و توزیع ۳ تن آرد بین نیازمندان اطراف شیراز و تعمیر و بازسازی منازل به ارزش ۶۰ میلیون تومان، برپایی طرح چهارشنبه‌های رضوی كه هر هفته چهارشنبه شب‌ها ۵۰۰ پرس غذا تهیه و میان نیازمندان و كارتن‌خواب‌ها توزیع می‌شود، برگزاری دوره‌ها و جلسات حلقه معرفت كانون‌های فرهنگی تحت پوشش قرارگاه عمار در فضای مجازی و حضور مبلغین در این عرصه، حضور فعال طلاب قرارگاه عمار به‌عنوان همیار بیمار در بیمارستان‌های كرونا جهت كمك به كادر درمان، برپایی مجالس مذهبی در دو ماه محرم و صفر مناسبت‌ها در ۲۵ مسجد و حسینیه تحت پوشش قرارگاه عمار با رعایت پروتكل‌های بهداشتی، برپایی جلسات مذهبی و حضور فعال در فضای مجازی توسط سایت حوزه، تبلیغ هفتگی در نقاط محروم اطراف شیراز توسط ۸۰ مبلغ قرارگاه در ۴۰ نقطه، تهیه ۲ دستگاه تبلت جهت آموزش دانش‌آموزان نیازمند و حضور فعال طلاب قرارگاه عمار در تغسیل و نماز و دفن اموات كرونایی.
ایشان همچنین با تصریح اینكه حوزه علمیه منصوریه با قدمت ۶۰۰ ساله یكی از افتخارات و سند تشیع شیراز است، گفت: این مدرسه در طول تاریخ منشأ خیر بوده است اما متأسفانه حق مطلب آن ادا نشده است.
استاد حدائق در ادامه سخنان خود، كار خبرنگاران و رسانه‌ها را كار پیغمبران و انبیای الهی توصیف كرد و گفت: انبیاء الهی نیز گفتارهای الهی را بین مردم پخش می‌كردند.
وی با تأكید بر اینكه خبر حق و تربیت‌كننده كه سبب انتشار آن باشیم، بسیار ارزشمند است و اگر كسی به واسطه یك خبر متحول شد و زندگیش تغییر كرد، برای هر دو دنیای انسان كفایت می‌كند، از خبرنگاران خواست تا از این فرصتی كه در اختیار دارند استفاده كند.

نظرات (0)

هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
0 کاراکتر ها
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟
طراحی و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری رسانه