فاطمه یا آزیتا؟

یکی از ارزش‌هایی که متأسفانه در جامعه‌ی ما دارد فراموش می‌شود، انتخاب نام نیک است. حالا اسم فرزندش را در شناسنامه می‌گذارد «فاطمه» بعد که صدایش می‌زند، می‌گوید: آزیتا. می‌گوید آقا اسم فرزندم در شناسنامه «محمدحسین» است ولی صدایش می‌‌زنم: آرش.

 

مردِ نادان! اصلاً اسم گذاشته‌ای که این نام را ببری. آرش چیه؟ خب روز قیامت با آرش هم محشور می‌شوی. نام «محمدحسین» را گذاشته‌ای در شناسنامه که فقط دکور باشد؟!

نوعِ ائمه‌‌ی ما که در بیت‌شان دختر داشتند، «فاطمه‌نام» هم داشتند؛ آقا امیرالمؤمنین (ع)، وجود مقدس امام حسین (ع)، وجود مقدس امام حسن (ع)، وجود مقدس زین‌‎العابدین (ع)، امام باقر (ع)، امام صادق (ع)، آقا موسی‌بن‌جعفر (ع) که بعضی از مورخین می‌نویسند که حضرت موسی‌بن‌جعفر (ع) چهار تا فاطمه‌نام در خانه داشتند و فاطمه‌ی معصومه (س) بزرگترین دختر ایشان بوده در بین دخترانِ ایشان.

انتخاب نام نیک. نام نیک را برای فرزندانمان برگزیدن، متأسفانه این هم در جامعه‌ی ما دارد فراموش می‌شود. و روز قیامت یکی از حقوقی که فرزندان ما از ما مطالبه می‌کنند احقاق حق می‌کنند که چرا نام خوب برای ما انتخاب نکردید؟

فاطمه یا آزیتا

دانلود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب اخیر

شرط تکامل جامعه
وحدت اسلامی / 4 شهریور 1405
نگرانی ارزشمند